ThxVille

Dé bedankingsdag voor iedere werknemer!
ThxVille is een mix van een personeelsfeest, een teambuilding en een familiedag. Als inwoner - want zo noemen wij de inwoners van onze stad - kan je van alles beleven. Relaxen, sporten, een optreden meepikken en veel lekkers eten en drinken, het kan allemaal in ThxVille.

 

Dé eventlocatie in België!

ThxVille vindt plaats in De Schorre in Boom. De Schorre ligt ongeveer in het midden tussen Brussel en Antwerpen. Het provinciaal domein is ongeveer 10 hectare groot en bij het breed publiek gekend voor de Spartacus Run, Music for Life en uiteraard het wereldberoemde festival, Tomorrowland.

Voor elk wat wils, je hebt het verdiend!

Relax

Ben je iemand die graag relaxt? Dan vinden wij je ongetwijfeld terug op de marktplaats waar je kan rondkuieren, shoppen of iets drinken op een gezellig terrasje of in het bruin café. Of lig je liever op het strand? Monokini is verboden, maar een spelletje petanque of genieten van de muziek in de loungebar zijn wel toegelaten.

 

Een rondje op het reuzenrad samen met je partner en de kinderen? Is 35 meter hoog niks voor jou? Dan heb je vast minder water- dan hoogtevrees. De waterfietsen staan al voor je klaar. 

Show

Op vrijdagavond zorgen Milow en Les Truttes voor de bekende meezingers en een gegarandeerde ambiance. Het dak mag eraf! En wie gaat er zaterdag of zondag mee naar de Show? De ganse dag zijn er optredens in de Concerthall en het Theater. De kindjes kunnen niet langer wachten. Daar zijn ze eindelijk, de Kidsdisco en Baba Yega. Voor de mama's en de papa's, een optreden van Guy et Les Michelins? Ze brengen non stop ambiance met tal van Franse chansons. Ook Les Truttes, de beste Belgische coverband, zien we terug. Wedden dat ook jij de benen niet kan stilhouden? 

Sportief

Eerder het sportieve type? Er is keuze genoeg. Een voetballer of een volleybalspeler? Samen met je collega's kan je scoren tegen een ander bedrijf.

Kinderen

Wat willen de kinderen eigenlijk doen? Voor de aankomst van de K3 meisjes per helikopter is er nog een circusvoorstelling. Wellicht wil de kleinste eerst nog op het springkasteel. Wist je dat op ThxVille het grootste springkussen ter wereld staat? 1000 m² springplezier waarop 300 kinderen naar hartelust plezier beleven. Top! Maar de kleinste wil zich wellicht eerst laten schminken in de Airbrush Factory. Ondertussen kan papa met de oudste kids gaan lasershooten. Of liever paddleboarden en skaten in de Bronx?

Durver

Een durver? Oké, maar heb je lef genoeg om de klimtoren en de spectaculaire deathride te trotseren? Eerst zien en dan geloven!

Denker

Hey! Waar zijn de denkers van jullie bedrijf? Jij? Wordt het een schaak- of damtoernooi, of toch liever een quiz? Nu beslissen aub en tonen dat je de slimte bent. Alhoewel... deelnemen is nog steeds belangrijker dan winnen, niet?