Open Doek Diosk

Open Doek Diosk

schermafbeelding_2017-08-18_om_16.06.16.png

In het kloppend hart van de stad zie je de Open Doek Kiosk blinken op het marktplein. De theatergezelschappen, de fanfare en de muziekgroepjes zorgen ervoor dat de stad leeft. Bezoek dus zeker de marktplaats en laat je meeslepen in het verhaal van ThxVille.

AVA Bloemenweide

AVA Bloemenweide

bloemenweide-01.jpg

Kom voor het ideale knutselmoment naar The Beach. Aan de leuke kraampjes kunnen kinderen samen met hun ouders prachtige papieren bloemen ontwerpen. Enkele professionele medewerkers van AVA zullen jullie hier graag mee helpen. Plaats jouw bloem in het zand en zo kunnen we een heuse bloemenweide aan leggen met honderden bloemen.

Vanaf 18u sluit de bloemenweide en mag je jouw bloem komen ophalen.

Archery Tag

Archery Tag

bloemenweide-01.jpg

Tijdens de Archery tag worden er opblaasbare objecten op het speelveld geplaatst. Hier kunnen de spelers zich achter verschuilen. Om het spel te winnen dien je de tegenpartij uit te schakelen of alle flessen van de tegenpartij om te schieten. Voor deze activiteit moet je jou niet inschrijven op voorhand.

Air Brush Factory

Air Brush Factory

bloemenweide-01.jpg

Wil je kleintje geschminkt worden in een vlinder of liever in een schattige beer? Kies jouw favoriete figuurtje en enkele professionele schminkers zorgen ervoor dat jouw zoon of dochter fantastisch geschminkt de fabriek verlaat.