Vrijdag

14 September

Zaterdag

15 September

Uitverkocht

Zondag

16 September

Shows

CONCERTHALL

19:15

Apollo Hop

14:30

Kids Disco

13:15

Apollo Hop

20:30

Milow

15:45

Baba Yega

14:30

Kids Disco

21:45

DJ Dimaro

17:30

Guy et les Michelins

15:45

Baba Yega

22:45

Les Truttes

19:30

Les Truttes

17:00

Guy et les Michelins

19:30

Les Truttes

THEATRE

17:00

Swinging Floyd Trio

14:00

Grammofoon DJ

12:00

Grammofoon DJ

19:00

De Bonanzas

15:15

BlafWaf

13:00

De Bonanzas

16:00

La Compagnie des 2 Lunes

14:15

BlafWaf

17:00

De Bonanzas

14:45

La Compagnie des 2 Lunes

18:10

Grammofoon DJ

15:45

Swinging Floyd Trio

19:00

Swinging Floyd Trio

17:00

De Bonanzas

20:10

Grammofoon DJ

18:15

Grammofoon DJ

19:30

Swinging Floyd Trio

ROCKABILLY ZONE

17:30

Gasoline Men

14:00

Gasoline Men

13:30

Pink Cadillac

19:30

Pink Cadillac

16:00

Pink Cadillac

15:00

Gasoline Men

17:30

Gasoline Men

17:00

Pink Cadillac

19:30

Pink Cadillac

18:30

Gasoline Men

BEACH

22:00

Aquatique Show

19:00

Aquatique Show

19:00

Aquatique Show

00:10

Aquatique Show

20:45

Aquatique Show

21:00

Aquatique Show

Milow

Milow is één van onze beste Belgische singersongwriters. De zanger is bekend van zijn hits You Don’t Know,You and Me (In My Pocket) en Little in the Middle en was de grote winnaar van de Music Industry Awards 2007, 2008 en 2011. Milow werd voor het eerst gehoord op Humo’s Rock Rally 2004. Twee jaar later bracht hij zijn eerste cd uit. In 2007 opende Milow Rock Werchter. In september 2008 bracht hij een eigen, akoestische versie van de single Ayo Technology uit. Er werden meer dan een half miljoen exemplaren van verkocht. Het leverde Milow een eerste platina award op. Eind 2012 won hij al zijn twaalfde MIA. In 2015 trad hij op met Emma Bale, waarmee hij het nummer Fortune Cookie schreef, dat de eerste plaats bereikte in de Ultratop. In 2016 heeft hij zijn negende album ‘Modern Heart’ uitgebracht met als singles ‘Howling At The Moon’, ‘Lonely One’ en ‘No No No’. Ook dit jaar komt Milow met een nieuw album en daar kunnen we straks samen van genieten op ThxVille.

Les Truttes

Les Truttes is een coverband, ontstaan te Dilbeek in 1996. Tot 2003 lag de nadruk voornamelijk op discocovers met bijhorende glitter- en glamourshows. Het succes van de band zat hem vooral in de wijze waarop zij de muziek brachten. Vanaf 2004 werd de muzikale horizon verbreed en sloop er steeds meer rock,dance en techno in hun livesets, ook vestimentair en decormatig werd afscheid genomen van de discolook uit de jaren zeventig. Les Truttes heeft reeds opgetreden op de grootste Belgische stadsfestivals en op nationale televisie. Ze worden meer en meer beschouwd als één van Belgiës beste coverbands.

Guy et les Michelins

Guy et les Michelins’ nemen je mee op een reis richting Route de Soleil met op de radio alleen maar Franstalige hits. Een bouillabaisse van stijlen (disco, Rock, Blues, 80ties, slows …) gebracht door een ijzersterke liveband met tonnen ervaring, lieftallige backingvocalistes en een zanger (Guy, zijn echte naam) die van kinds af het Franstalige repertoire leerde op de campings aan de Ardéche. Een greep uit hun repertoire zegt genoeg: Non non , rien n’a changé, Ca plane pour moi, Je t’aime moi non plus, Aline, Aux Champs Elisées, Les Divas du Dancing, Voyage Voyage, Ella Elle l’a, Il est Cinq Heure, Les Filles du bord de mer, … en natuurlijk werd de Franse disco-god Claude François niet vergeten met o.a. Alexandrie Alexandra en Rio. Smeer die stemmen en oefen die danspasjes voor een onvergetelijk anderhalf uur durend Frans nostalgisch Feest met Guy et les Michelins!

Retro Coverband

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi...

T-birds door acteurs

Maak kennis met de T-birds van ThxVille. Op een zeker moment waan je je in de film Grease.

Kids Disco

Een knallende kids disco vol ambiance voor de kleintjes.

Indoor rollerskate

Ontdek onze ruime indoor skate piste. Kom skaten met de ganse familie. Rolschaatsen aanwezig.

Baba Yega

Baba Yega is dé Belgische dansgroep van het moment. Ze werden bekend door het winnen van Belgium's Got Talent. De identiteit van de gemaskerde leden, wordt in een misterie gehuld. Een dansvoorstelling die je niet mag missen.

Aquatique Show

Top of the bill is een spectaculaire watershow. Reuze-fonteinen, lasers, en een uniek licht- en klankspel zorgen voor een ideale afsluiter van een mooie dag.

Thé-dansant

Wacht niet tot 's avonds om je eerste dansje te placeren. Immers een echte thé-dansant begint kort na de middag en gaat door tot in de late uurtjes.

Retroband

De Bonanzas

De Bonanzas doen er alles aan om u een eerlijke en oprechte avond/middag  vol muzikaal plezier te brengen.  De nostalgie is ook niet meer wat ze geweest is en daarom doen De Bonanzas er een 24-karaats gouden randje om… Verwacht u aan alle popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken, soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Een weloverwogen selectie van nummers die de hitlijsten van de jaren 60 sierden. 5 gedreven muzikanten die met overtuiging alles uit de kan halen om u even alle zorgen te doen vergeten.​

Swinging Floyd Trio

Swinging Floyd Trio – bestaande uit drums, contrabas en virtuoze piano –  oefent met hun pompende 50’s music  echt druk uit op de dansvloer tot slechts een swing – en jivende menigte het onoverkomelijke gevolg is. We beloven: deze 3 heren spelen till there’s a whole lotta shaking going on!

Grammofoon DJ

Met zijn retro DJ booth, een bijzondere collectie 78 toeren plaatjes en twee originele hoorngrammofoons zorgt Grammofoon DJ voor een onvergetelijke retro sfeer op ThxVille! De Crooners, Golden Oldies, Forties, Fifties, Sixties, Rock & Roll,... alle retre-party hits passeren de revue! Kortom voor elk wat wils!

Pink Cadillac

De beste rock'n roll hits uit de jaren '40, '50 en '60 live on stage. Hits van rocklegendes als Elvis Presley en Chuck Berry.

 

Gasoline Men

Dit powertrio startte in de zomer van 2016, alle drie hebben een verschillend voorliefde voor verschillende muziekstijlen, maar hebben één raakvlak nl. Rock and Roll... Dit resulteert in Rockabilly en Roots Rock met een "grain". Zowel covers, noem het liever "bewerkingen", als eigen nummers passeren de revue... Pure gitaarmuziek met een vette knipoog naar de fifties en sixties. Invloeden zijn oa Crazy Cavan, The Sonics, Buddy Holly, Eddy Cochran, Chuck Berry, Stray Cats....

 

DJ Dimaro

DJ Dimaro heeft gedraaid bij de grotere clubs zoals Carre en Kokorico en grote festivals als Tomorrowland, Daydream, Summer Festival, Groove City, Neverland, Dance Division, Strand van Oostende en Beachland.

Ook op ThxVille komt hij met zijn beats de sfeer brengen! 

BlafWaf

Als paracetamol de 10 geboden en diepgevroren cavia’s niet meer helpen dan is het tijd voor “BROEDERLIEFDE”

Met muziek die uw oren gezond aantast en teksten die garant staan voor spontane lachkuiltjes, boren zij zich zelfverzekerd een weg in uw geheugen. Blafwaf woelt als een jonge mol door uw gazon van alledaagse onbenulligheden. Ze graven zich een weg dwars door de vreemde gewoontes, verlangens en tradities van de mens heen.  

Wat achterblijft is een woest maar opgelucht landschap waarin iedereen zich vast herkent…

La Compagnie des 2 Lunes

La compagnie des 2 lunes uit Waver bestaat volgend jaar 10 jaar en presenteert theatershows voor het grote publiek.
Alle inkomsten gaan naar liefdadigheidsorganisaties voor zieke, gehandicapte of kansarme kinderen.
Ze werken veel samen met de Justineforkids-vereniging van Justine Hénin en het OCMW van Waver.

Apollo Hop

Leer een authentieke swingdans uit de jaren 1930 & '40: de LINDY HOP.
Apollo Hop staat bekend om hun vermogen om duidelijke instructies te geven en gemakkelijk te volgen bewegingen aan alle niveaus van dansstudenten. Hun doel is om dansplezier te verspreiden en iedereen op de dansvloer te krijgen!