FAQ

Waar is ThxVille?

ThxVille vindt plaats in het recreatiedomein "De Schorre" in Boom, België. De gemeente Boom bevindt zich op 10 km van Mechelen.
Komende van de E19: Neem afrit 8 RUMST (GPS: Tiburstraat, Rumst)
Komende van de A12: Neem afrit 9 BOOM (GPS: Molenstraat, Boom)
Kies de E19, de fiets of het openbaar vervoer om de drukte te vermijden.

Wat zijn de openingsuren?

Vrijdag 14 september 2018: 17u00 – 00u30
Zaterdag 15 september 2018: 14u00 – 21u (de activiteiten starten om 14u)
Zondag 16 september 2018: 11u00 – 22u (de activiteiten starten om 11u30)

Autoloze zondag?

Op zondag 16 september is het autoloze zondag in vele steden en gemeenten in België. Dit betekent dat de binnenstraten autovrij zijn tussen bepaalde uren. Bekijk de website van jouw gemeente of stad en zorg ervoor dat jouw wagen niet in de binnenstraten geparkeerd staat.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is echter volledig autovrij tussen 9u30 en 19u, ook voor uitrijdend vervoer. Met het openbaar vervoer kan je gratis naar je geparkeerde auto pendelen. Of reis rechtstreeks met het openbaar vervoer naar ThxVille.

Kom je met de auto?

Zet je GPS uit in de buurt van Boom en volg de oranje wegwijzers ‘Parking ThxVille’. Kijk dus goed uit naar de opvallende wegwijzers zodat je de juiste route volgt. Het niet volgen van deze route zal de voorziene pendelbussen vertragen. Parkeren is gratis en enkel toegestaan op de voorziene parkings.

Kom je met de bus of trein?

Ook met het openbaar vervoer is ThxVille bereikbaar. Plan op een gemakkelijke manier je heen- en terugreis naar Halte ‘Boom De Schorre’ via www.delijn.be/routeplanner.

Is er een vestiaire aanwezig?

Neem je trui of jas mee en hang deze weg in één van de bewaakte vestiaires die je verspreid over het terrein zal terugvinden.

Neem ik mijn baby mee?

Op zaterdag en zondag zijn kinderen meer dan welkom. Geen bedankingsstad zonder baby’s. Neem je kindje mee en maak gebruik van volgende faciliteiten:

  • Aangepaste pendelbussen waar de kinderwagen gemakkelijk op kan vanaf de parking naar de ingang van het domein
  • ThxVille heeft op verschillende plaatsen baby zones.
    Een zone bevat telkens:
    • Kussen om je baby te verversen
    • Aparte hoek om even rustig met je baby op adem te komen of te voeden
    • Stopcontact

Op vrijdagavond is het aan de mama’s en de papa’s en vragen we om kinderen thuis te laten bij de babysit. Zo kan je voluit feesten!

Hoe is het eten en drinken georganiseerd?

Streetfood is beschikbaar aan de verschillende eet- en drankstanden die verspreid staan over het volledige terrein. Betalen doe je met jetons. Deze jetons kan je ter plaatse aankopen en betalen met cash of met bancontact. Indien je komt met je bedrijf ontvang je je jetons bij de ingang (m.u.v. Concert Formule). Meer info hierover vind je terug op je uitnodiging en toegangsticket.

Vegetarische, halal, lactose- en glutenvrije gerechten zijn verkrijgbaar en worden duidelijk aangeduid.

Een fysieke beperking?

Laat je beperking niet in de weg staan en kom naar ThxVille. Registreer je fysieke beperking tijdens het inschrijven en geniet van volgende voordelen:

- Parkeren aan de hoofdingang, op vertoon van de ‘special parkeerkaart’
- Afzonderlijk deel vooraan de podia
- Rolstoeltoegankelijke toiletten

Alle loopwegen zijn verhard en de tenten zijn uitgerust met een oprijplaat. Kortom, geen reden om niet te komen. Nog vragen? Mail naar info@thxville.be.

Huisdieren?

Honden aan de leiband zijn toegelaten op het terrein. Voorzie voldoende wegwerpzakjes.

Lost & Found

Alle verloren voorwerpen zullen worden verzameld aan het INFOPUNT dat zich aan de ingang bevindt.