Saying thanks never gets old

ThxVille is een jaarlijks doe-, kijk- en muziekfestival voor bedrijven met een dikke knipoog naar de retrojaren. Medewerkers van grote bedrijven en kleine KMO’s worden met deze bedrijfsuitstap bedankt voor hun inzet.

contact

aftermovie 2018

All-in company event

  • Something you’ve never experienced before
  • Enjoy the moment together
  • Don’t worry, be happy
  • Achieve more for less
  • Something for everyone

ons concept

Magische locatie

Magische locatie

het prachtige provinciaal domein De Schorre in Boom

Motown Supremacy

Non-stop retro Music

met oa Motown Supremacy

Stel je feest samen

  1. Kies een formule
  2. Wie nodig je uit? Werknemers, werknemers en partner, werknemer en hun gezin of klanten?
  3. Wat is het aanbod food & drinks?

Stel je feest samen

programma

teambuilding
Teambuilding
vrij 13 sept

Verbeter de onderlinge samenwerking door met je volledige team deel te nemen aan teambuildingactiviteiten. Bij deze activiteitenzijn onderlinge communicatie en samenwerking van cruciaal belang. Neem deel op vrijdag 13 september tijdens de werkuren van 9:00 tot 17:00. Of start in de namiddag op vrijdag 13 september van 13:00 tot 01:00 en laat de collega’s meegenieten van de live optredens.

Personeelsfeest
Personeelsfeest
vrij 13 sept

Bedank de collega’s voor hun dagdagelijkse inzet op een origniele manier met een retrofestival op vrijdag 13 september van 17:00 tot 01:00. De partner kan ook uitgenodigd worden. Dankzij de retro activiteiten en optredens creëren we nostalgische happiness bij de genodigden. Een samenkomst met het volledige bedrijf in de VIP tenten of het restaurant maakt de avond volledig af.

Familiedag
Familiedag
za 14 & zo 15 sept

Niet alleen de werknemer maar ook het gezin draagt bij aan de goede werking van het bedrijf. Bedank alle gezinsleden met een originele familiedag op zaterdag 14 of zondag 15 september. Tientallen activiteiten en live optredens van klein tot groot zorgen voor een gevarieerd aanbod. Zelfs de werknemers zonder kinderen zullen hun interesse terug vinden. Vul dit aanbod aan met een gezamenlijk bedrijfsmoment en deze dag zal niet meer vergeten worden.

Een greep uit ons aanbod

Teambuilding

volledige aanbod
Step outside the Box
Step outside the Box
Vintage massage van

Personeelsfeest

volledige aanbod
Queen Forever
Queen Forever
Beauty boudoir